läst.se

Bokrecensioner

Emelie Schepp är tillbaka!

Publicerad 2015-05-31 05:42:15 i Allmänt,

Vita spår
Emelie Schepp
Wahlström Widstrand

Polisen i Norrköping har nyss löst en stor härva, då narkotikahandeln återigen tar fart. På ett tåg från Köpenhamn hittas en död kvinna, i magen har hon flera kapslar med heroin. Hennes väninna som även hon var med på tåget är plötsligt spårlöst försvunnen. Inte nog med detta hittas en 20 årig man mördad i sin lägenhet. Den stora frågan är, hänger detta ihop eller inte? Jana Berzelius blir återigen förundersökningsledare, men ju mer de nystar desto närmare sig själv kommer hon. Vad har hon med saken att göra?

Precis som Emelie Schepps tidigare bok, Märkta för livet, dras du som läsare in i berättelsen redan från första sidan. Många gånger när du börjar läsa en ny bok har du en lång inledning innan det faktiskt händer något av intresse, det kommer du ifrån i dessa böcker.

Detta är en fristående bok, men jag kan tycka att det krävs att du läst den första delen först, då den här börjar nästan direkt då den andra slutar. Det kan vara lite svårt att hänga med i annat fall.
Det är tråkigt att Vita spår just kommit ut i butik, jag längtar redan efter fortsättningen. Även om själva brotten är nya i varje bok så fortsätter ändå historien med karaktärerna, jagser fram emot att få veta hur det går för Jana och hennes far, Henrik, Mia, Gunnar, Anneli, Danilo och alla de andra.

++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela